25 d'abril de 2024

Julian candidat a la victòria a Chamonix

En les classificatòries de dijous tot i la pluja i l'humitat el manlleuenc va passar a semifinals tercer

El Ter 11 de juliol de 2014 a les 13:19
Foto d'arxiu. Ramon Julian
Ramon Julian es troba a Chamonix disputant la segona prova de la Copa del Món de dificultat. La prova va començar aquest dijous, amb la disputa de les classificatòries, però la principal emoció es concentrarà el dissabte amb la disputa de la semifinal i la final. El manlleuenc espera realitzar una grandíssima prova per tal de retallar distàncies a la general. De moment Julian està complint els objectius, dijous va ser tercer a les classificatòries just per darrere del canadenc McColl i del japonès Sashi Amma que torna a la Copa del Món.

La jornada de dijous no pintava gairebé per a tots els participants. Les fortes pluges caigudes sobre la regió francesa havien humitejat molt tots els passos i les zones d’escalada, per aquest motiu la dificultat dels ascensos pujava de grau. Tot i així els favorits no van fallar, per una banda Ramon Julian i per l’altre el japonès Sashi Amma, que competia per primera vegada aquest any en la Copa del Món.

En la primera via del dijous el manlleuenc va ser segon, afirmava que s’havia trobat amb una gran forma i que tot i la dificultat extra de d’humitat, s’havia sentit molt segur durant l’ascens. A la segona via es repetia el patró, Julian feia un ascens molt segur però finalment acabava tercer. Finalment el manlleuenc aconseguia passar a la final en tercer lloc just per darrere del canadenc McColl i de Sashi Amma que era primer. Per a Julian aconseguir un bon resultat en aquesta prova es molt important ja que la copa del món també és un dels objectius de la temporada.

Dissabte a partir de les 10 del matí tindran lloc les semifinals i a la tarda a partir de les 9 es disputarà la final, on Ramon Julian és un dels favorits a la victòria.
Etiquetes:
Esports