26 d'abril de 2024

El ripollenc David Payan fitxa per l'AEC Manlleu

Diego Morata ja té la plantilla complerta però no tancada del tot

El Ter 15 de juliol de 2014 a les 10:52
L’AEC Manlleu ha incorporat aquesta setmana un nou central a la seva plantilla. Es tracta del ripollenc David Payan, jugador polivalent a la defensa de 24 anys i que ha demostrat estar a un gran nivell aquesta any a la Montanyesa i també a la Gramanet.

David Payan arriba al Manlleu, procedent de la Montanyesa, per completar l’eix de la defensa juntament amb Pol Planas. Payan ha completat una segona volta amb l’equip barceloní molt bona en la que ha contribuït amb els èxits de l’equip groc-i-negre. El ripollenc compleix els requisits que s’havia marcat el club per tal d’efectuar els fitxatges d’aquesta temporada. Jugador jove polivalent i proper a Manlleu. La directiva ha arribat a un acord amb el jugador per una temporada amb la que espera contribuir en fer tornar el Manlleu a la part alta de la 3a divisió.

Amb aquest fitxatge el Manlleu dona gairebé per tancada la plantilla amb 18 jugadors tot i que Morata afirma que no descarta alguna incorporació més. En total el Manlleu ha incrporat 10 jugadors nou a la seva plantilla. Entre ells Jordi Aumatell que torna al club manlleuenc després del seu pas pel Llagostera i el Girona B per aportar el punt d’esperança que ha perdut el Manlleu aquestes últimes temporades.

Un altre ex-manlleuenc, Roger Barnils, ha renovat per una temporada més amb el Llagostera que aquest any militarà a la Segona A després d’aconseguir l’ascens davant el Nàstic. Pol Coll també ha estat un dels fitxatges més sonats a la banqueta del Manlleu ja que el jove davanter arriba procedent de l’etern rival l’UE Vic, i amb l’etiqueta de golejador.

De moment els jugadors estan de vacances però s’espera que es posin sota les ordres de Diego Morata a finals de més i on començarà tota la preparació per la nova temporada. Una nova temporada molt esperançadora pel club i sobretot pels aficionats.
Etiquetes:
Esports