24 d'abril de 2024

Mohamed Bouzagou i Helena Aulet, notes de tall més altes dels dos centres de Manlleu

Entre les notes de Selectivitat destaquen Èlia Casarramona de La Salle i Mar Soler per part de l'institut

Arola Cumeras/Eva Soldevila 15 de juliol de 2014 a les 13:49
Mohamed Bouzagou, a la banda esquerra, Alba López a l'extrem dret i Helena Aulet tercera per la banda dreta.
Mohamed Bouzagou, alumne de La Salle, amb un 9,24, i Helena Aulet, de l’institut Antoni Pous, amb un 8,23, han estat les notes més altes de cadascun dels dos centres de Manlleu com a nota de tall, que marca l'accés a la universitat.

Pel que fa estrictament a les proves de Selectivitat, els millors estudiants de La Salle han estat Èlia Casarramona (8,9), seguida de David Vila (8,55) i Mohamed Bouzagou (8,4). A l'institut Antoni Pous, han estat Mar Soler (7,8), seguida de Helena Aulet (7,65) i Martí Prat (7,2).

Bouzagou, millor nota de tall d’un estudiant manlleuenc, explica que quan ho va saber va sentir "satisfacció per l’esforç al llarg dels dos anys de Batxillerat". També parla de "l’exigència dels professors i la nota és el fruit de tot plegat". Explica que la clau de l’èxit ha estat "la constància" i reconeix que està "content amb el resultat".

Mohamed Bouzagou cursarà Dret i Governança Global a ESADE a través d’una beca. Comenta que "com que vaig fer uns exàmens a part" des del maig "ja sabia que entrava però necessitava tenir aprovada la Selectivitat".

Helena Aulet ha aconseguit la millor nota de tall entre els estudiants de l’institut Antoni Pous (8,23). La segona millor nota ha estat la de Mar Soler amb un 8,18. Ha explicat a Ràdio Manlleu que volia estudiar Fisioteràpia a la UAB però no ha pogut accedir-hi. Comenta que sent "molta eufòria perquè la nota ha estat de les altes, però per altra banda resignació perquè la nota de tall és més alta que la que he tret jo". Ha explicat alguns dels secrets de l’èxit com "no despistar-se, mantenir el nivell durant tot el curs" i s’ha mostrat satisfeta del resultat.

Entre les millors notes de tall de Manlleu també hi ha dues alumnes de La Salle Alba López 9,2 (Cursarà Medicina a la UB) i Èlia Casarramona 8,9 (Cursarà Infermeria a UAB-Sant Pau). A l’institut, destaca també la nota de Martí Prat amb un 7,88. A La Salle Manlleu han fet públic també el percentatge d’aprovats és del 98%, per sobre de la mitjana catalana, que s’ha situat en un 95%. A l'institut Antoni Pous la mitjana d'aprovats ha estat d'un 95%, coincidint amb la mitjana catalana.

Mohamed Bouzagou recollint el premi de millor expedient de Batxillerat

Helena Aulet recollint el premi de millor expedient de Batxillerat

Etiquetes:
Ràdio Manlleu