25 d'abril de 2024

Joan Cros vol revalidar el títol a l'estatal de Supercross

Dos anys després torna es torna a celebrar el Campionat d'Espanya de Supercross on Joan Cros és el vigent campió

El Ter 16 de juliol de 2014 a les 10:54
Foto d'arxiu. Joan Cros. Foto:A.Chico
Unes temporades més tard Joan Cros tornarà a diputar el campionat d’Espanya de Supercross. Aprofitant la parada del campionat d’Espanya de Motocross, la Real Federación de Motociclismo de Espanya (RFME) i l’empresa de esdeveniments SX s’han donat la ma per portar tornar a portar aquest campionat indoor a la península ibèrica.

Espanya tornarà a tenir campionat de supercross. La Real Federación de Motociclismo i l’empresa d’esdeveniments SX han arribat a un acord per tornar a celebrar un dels campionats de motociclisme més espectaculars del país. El campionat constarà de tres curses repartides durant els mesos de juliol i agost.

La primera prova es disputarà aquest mateix cap de setmana aquest cap de setmana a Béjar (Salamanca), mentre que les següents es disputaran durant el més d’agost, una el 2 d’agost a Cuevas del Almanzora (Almeria) i l’altre el 23 d’agost a Múrcia.

El pilot manlleuenc Joan Cros hi serà present en aquesta primera prova i també, a les dues que la precedeixen (Almeria i Múrcia). De fet Cros és el vigent campió d’aquesta modalitat i espera revalidar el títol aquest any. PER Cros Tots els pilots estan en igualtat de condicions, pel què fa als circuits, al ser indoors desconeixen el traçat fins que no arriben a la localització.

La proba inaugural començarà dissabte a partir de les 10 de la nit i es combinarà amb una exhibició de Freestyle a càrrec de diversos pilots.
Etiquetes:
Esports