25 d'abril de 2024

Doble representació manlleuenca a la Baja Aragón

Gerard Farrés i Oriol Escalé volen complicar la Baja Aragón al vigent campió Joan Barreda

G.Moral 17 de juliol de 2014 a les 12:20
Gerard Farrés entrenant. Foto: Nicki Martínez
Un bon grapat d’osonencs seran aquest cap de setmana a la Baja Aragón i entre ells dos manlleuencs. Per una banda Gerard Farrés espera aconseguir un bon resultat amb la nova Gas Gas, que com ha afirmat anteriorment es tracta d’una moto molt més competitiva que la de l’any passat. Els germans Escalé també participaran a la prova però només al 50% a causa que només l’Oriol la disputarà, ja que en Gilbert encara s’està recuperant de la greu caiguda que va patir a l’última edició del Dakar.

El pilot de Gas Gas arriba molt motivat a aquesta edició de la Baja Aragón, sobretot pel gran nivell que desperta la mítica prova. El manlleuenc ha afirmat que les sensacions sobre la nova Gas Gas són molt bones ja que el canvi de xassís ha donat una lleugeresa extra a la moto i una millor maniobrabilitat. L’equip Gas Gas hi serà al complet amb Marc Guash i Dani Oliveras i estarà encapçalat pel pilot manlleuenc. Farrés espera dificultar les coses al favorit Joan Barreda, però afirma que serà complicat ja que la Honda és molt ràpida.

El germans Escalé també seran presents a la prova, però només l’Oriol la disputarà íntegrament. En Gilbert per al seva banda posarà tot el que estigui a les seves mans per recolzar al seu germà, ja que encara s’està recuperant de la forta caiguda patida a l’última edició del Dakar. L’Oriol hi assistirà amb una Husqvarna de l’equip Bianchi Prata, compartint files amb Pedro Bianchi Prata pilot i director de l’equip.

Laia Sanz també hi serà present per primera vegada a la prova juntament amb Rosa Romero, dona de Nani Roma. El mateix Nani Roma també participarà amb el Mini i espera revalidar el títol aconseguit l’any passat.

La prova es disputarà en dues jornades, dissabte 19 de juliol i diumenge 20 de juliol. En total més de 200 participants hi prendran part repartits en cotxes i motos. La prova tindrà un total aproximat de 700 quilòmetres repartits en 4 etapes.

Germans Escalé amb Pedro Bianchi Prata

Etiquetes:
Esports