25 d'abril de 2024

Manlleu engalanarà els seus balcons amb motiu del 2n concurs floral

Aquest any s'incorpora un concurs fotogràfic

Eva Soldevila 21 de juliol de 2014 a les 11:47
El segon premi de l'any passat, en què s'estrenava la iniciativa
L’ajuntament de Manlleu organitza la segona edició del concurs floral de balcons i finestres durant els dies de Festa Major. Al certamen es convida a tothom a engalanar balcons i finestres amb plantes naturals o fetes amb material reciclat.

Els premis aquest any són més atractius. La recompensa és la mateixa tant en el cas del concurs floral com en el concurs fotogràfic: el primer classificat guanyarà un dinar o un sopar per dues persones a Cau Faluga, El Morter o Torres Petit, a la seva elecció. El segon classificat obtindrà 2 entrades per assistir als espectacles que es realitzaran durant la setmana de l'11 al 17 d'agost, amb motiu de la Festa Major.

Maria Carme Valls, regidora de participació catalana, ha explicat a Ràdio Manlleu que "ho fem perquè ens agrada tenir la casa alegre i si tenim el carrer endreçat i els balcons adornats ja ens entra l’alegria de la Festa Major". També assegura que l’any passat "per ser el primer any hi va haver tan un bon nivell com un bon nombre de participació".

Les inscripcions dels dos concursos són gratuïtes i estan obertes del 21 de juliol a l’1 d’agost. Les persones interessades en participar al concurs es podran inscriure trucant a Serveis a les Persones i Promoció Econòmica al 93 851 55 93 o bé enviant el nom i cognoms del participant, el DNI, l'adreça dels balcons o les finestres engalanades, el telèfon i el correu electrònic a serveispersonals@manlleu.cat. Cal detallar també si es decorarà un balcó o una finestra. També es pot posar títol a l'obra i fer una breu explicació del seu significat.

Els participants tenen com a data límit el divendres 8 d’agost per engalanar els balcons i les finestres, el jurat els visitarà aquest mateix dia. L’entrega de premis es farà dins d’una activitat de la Festa Major.

Imatge d'una flor feta amb material reciclat

Etiquetes:
Cultura