26 d'abril de 2024

S'estrena l'intercanvi musical entre grups novells a l'embarcador

La coordinadora de la iniciativa es mostra molt satisfeta de l'èxit de l'esdeveniment

Arola Cumeras/Gerard Vallejo 18 de juliol de 2014 a les 13:45
Cartell de l'intercanvi musical
Aquests dies s’està portant a terme un intercanvi musical entre grups musicals joves del barri Roquetes de Barcelona, de Manlleu i de Sant Hipòlit. Hi participen grups novells amb membres d’entre 16 i 24 anys: per la banda osonenca els grups La Gallina Afònica, Slaps i American Socks, i des del barri de Roquetes hi participen els Long Ride, Sajazz Band, Moskeperras i Green Buds. Ahir a la nit ja es va celebrar el primer dels concerts previstos, en aquest cas a l’embarcador del Ter.

Íngrid Pujol, coordinadora de la iniciativa, s’ha mostrat molt satisfeta de com es va desenvolupar aquesta primera nit d’actuacions i afirma que "apart de el públic familiar que hi sol també hi va haver molt moviment de joves".Les actuacions seguiran avui a les 7 del vespre sota el Pont del Torrent Mitjavila a Sant Hipòlit i demà dissabte a partir de les 9 als jardins de Can Puget.

Pere Samper, membre del grup Sajazz Band, de Roquetes, s’ha mostrat molt content i agraït de l’oportunitat que amb aquest intercanvi s’està donant als grups novells.

La iniciativa està organitzada conjuntament pel Grup Defensa del Ter, les Joventut Obrera i Cristiana (JOC) Manlleu, el Punt Jove de Sant Hipòlit de Voltregà i el Kasal de Joves de Roquetes i compta amb la col.laboració de l’Ajuntament de Manlleu.
Etiquetes:
Societat