26 d'abril de 2024

El Festival de Curtmetratges de Manlleu ja ha rebut una cinquantena de propostes

Aquests dies s'està rodant l'espot que promociona el festival

Gerard Vallejo 22 de juliol de 2014 a les 10:33
Una imatge del rodatge de l'espot del Festival, inspirat en el Sant Sopar
El Festival de Curtmetratges de Manlleu ja ha seleccionat els films que es projectaran en la 12a edició del certamen que se celebrarà entre els dies 22 i 26 d’octubre. Sergi Prat, codirector del Festival de Curtmetratges, ha declarat a Ràdio Manlleu que aquest any es recupera el jurat professional després de l’intent de l’any passat de convertir el públic en tribunal.

Prat també ha explicat quin ha estat el procés de selecció dels curtmetratges, basat en dues categories. El codirector del certamen també ha explicat que estan pendents de la confirmació del lloc de projecció dels films, que en principi està previst que sigui a l’Espai Rusiñol. Pel que fa als curtmetratges de la comarca, Prat ha dit que estan pendents de tancar aviat la selecció però que esperen que siguin entre 6 i 7 films finalment.

Sobre l’espot del certamen, que actualment s'està gravant, el codirector del festival no ha volgut desvelar-ne els detalls. Ha assegurat que "prefereixen mantenir-lo en la incògnita fins que es publiqui d’aquí dues setmanes més o menys". De totes maneres, ja se n’ha fet pública una fotografia, que indica que estaria inspirat en el Sant Sopar.
Etiquetes:
Cultura