23 d'abril de 2024

El blau turquesa serà el color de la 13a edició de Fes-te Jove

La comissió organitzadora està ultimant els detalls d'enguany

Gerard Vallejo 22 de juliol de 2014 a les 12:59
Una imatge del Cantabars de l'any 2013
La Comissió Fes-te Jove està tancant aquests dies els últims detalls de la 13ª edició de Fes-te Jove que començarà el proper 8 d’agost amb un Cantabars que es preveu multitudinari, amb més bars i participants que mai.

Durant aquesta setmana està previst que es publiqui el cartell definitiu, però Judit Caballeria, membre de la comissió organitzadora, ja ha fet algun avançament a Ràdio Manlleu:

Aquest any torna el Torneig d’Escacs, canvia el recorregut de la baixada de carretons –que enguany començarà a la plaça de davant de l’església i acabarà a les Tres Creus-, hi haurà un torneig de cavallers organitzat per l’entitat ‘Infestum’, especialitzada en jocs de rol ambientats a l’època medieval i el CircArt augmenta la seva programació augmentant el nombre d’espectacles i obrint-se a tots els públics i canvia la ubicació, que enguany serà a l’arboretum.

Com a caps de cartell dels concerts, Caballeria ha volgut destacar els grups que està previst que actuin el 9 d'agost, nit principal de concerts de la setmana: La Raíz, KOP, Cesk Freixas, Ressaka i PD Barni.

Durant tota la setmana d’actes de la Fes-te Jove 2014 també passaran per l’escenari principal grups novells de la comarca com Skòria, American Socks i Flying Frogs el divendres 15, el DJ manlleuenc ‘Mon DJ’ i el grup ‘Old Star Karaoke’, que servirà per tancar la nit de l’enterrament de la bóta el dissabte 17.

Tampoc falten a la programació els tradicionals jocs tontos, els campionats 3x3 que enguany es mantenen al pati de l’escola Puig-Agut, la Caminada Nocturna o la cursa vertical al campanar ‘Els 296 de Manlleu’, entre moltes d’altres activitats que durant aquesta setmana s’acabaran de tancar i es faran públiques.

Judit Caballeria ha assegurat que des de la Comissió Fes-te Jove s’encara aquesta 13ª edició "amb molta il·lusió i ganes" i demanant "responsabilitat" als participants de les diferents activitats.

La Fes-te Jove començarà a escalfar motors el divendres 1 d’agost amb l’assaig de Cantabars que es farà a l’embarcador del Ter.
Les samarretes d’aquest any, que seran de color blau turquesa, es podran començar a comprar amb el got abans de l’assaig i durant tota la setmana prèvia del cantabars de 6 a 12 al Casal Boira Baixa, També està previst que durant la venta de samarretes es torni a fer la recollida solidària d’aliments pel Sarró.

Imatge del cartell de Fes-te Jove 2014

Etiquetes:
Cultura