24 d'abril de 2024

Ramon Villegas interpreta a Madrid 'Yernos que aman'

A Madrid hi ha “més moviment teatral” i "és sorprenent la gran quantitat d'espais teatrals de petit format que hi ha"

El Ter 22 de juliol de 2014 a les 17:58
El cartell de l'obra que Ramon Villegas fa a Madrid
L’actor de Manlleu Ramon Villegas actua aquests dies a La Pensión de las Pulgas de Madrid, un teatre de petit format, que va estrenar l’obra ‘Yernos que aman’, d’Abel Zamora. El muntatge es representa les nits de cada dilluns, dimarts i dimecres fins al proper 30 de juliol i podria ser que es prorrogués.

L’argument presenta una família formada per quatre germans, els gendres respectius i la mare. La història es situa en un moment crucial en la família en el qual es mostra al públic tots els seus secrets. Ramon Villegas encarna el fill de la família, Jonathan, de condició homosexual. És una obra dramàtica però "té moments còmics i tracta l’argument des d’un registre molt surrealista". El mateix Ramon Villegas ha explicat a Ràdio Manlleu com va arribar a formar part de la producció per "connexions amb l'equip", ja que havia "estudiat amb el director anys enrere".

L’intèrpret està satisfet per la bona resposta del públic i per l’èxit de l’obra, que es va estrenar el 30 de juny. Ha explicat a Ràdio Manlleu que creu que ‘Yernos que aman’ és "interessant per l’espectador ja que és molt propera i tothom en queda sorprès". Explica també que a Madrid hi ha "més moviment teatral" i que és sorprenent la gran quantitat d'espais teatrals de petit format que hi ha, una característica que considera que pot ser una de les claus de l’èxit però que "sorgeix de la mateixa precarietat econòmica".

Segons Villegas, no va suposar cap problema per ell adaptar-se a treballar "en castellà; sóc del barri de la Coromina i vaig anar al Puig-Agut", ja que a més havia passat una temporada vivint a Madrid, el 2011. Quan acabi l’obra, en principi té previst tornar a Manlleu.
Etiquetes:
Cultura