26 d'abril de 2024

La plaça Fra Bernadí s'omplirà de nou de les "gangues" dels comerços del MAB

La presidenta de la MAB ens ha explicat les seves bones sensacions

Eva Soldevila 24 de juliol de 2014 a les 10:45
Una imatge de la Mabiganga del 2013, que va quedar una mica afectada per una pedregada
El dissabte 26 de juliol de les sis de la tarda a les deu del vespre la plaça Fra Bernadí acollirà una nova edició de la Mabiganga. Comerços de diferents sectors oferiran els seus productes a preus molt rebaixats. Com a novetat aquest any s’ofereix la Fira del petit botiguer, on nens i nenes de fins a 14 anys podran vendre les seves joguines sempre i quan estiguin en bon estat.

Silvia Matavacas, presidenta del MAB, ha explicat a Ràdio Manlleu que en principi el fet que els membres de la PAH encara estiguin acampats a la plaça, davant l'oficina del BBVA, no suposarà cap problema. L’entitat Mans Unides també tindrà una parada solidària on recaptaran fons per dos projectes a l’Índia: un programa de formació de joves tribals a Odisha i l'ampliació del programa sanitari integral a Mizoram.

Matavacas ha explicat també que les seves expectatives "sempre són bones, els compradors sempre ha respost bé i hi ha hagut molta afluència de gent". Comenta també que "és un dia que val la pena remenar i segur que tothom troba alguna coseta interessant". Hi ha aproximadament unes quinze parades inscrites i en cas de pluja seran traslladades sota les voltes de la plaça.
Etiquetes:
Economia i empresa