26 d'abril de 2024

Un veí de Manlleu denuncia als Mossos un robatori i acaba detingut per tinença de marihuana

L'home, de 45 anys, va passar a disposició judicial per un presumpte delicte contra la salut pública

A. Cumeras / G. Vallejo 24 de juliol de 2014 a les 12:51
Imatge del material incautat al veí manlleuenc
Doble detenció dels Mossos d’Esquadra a la comarca d’Osona. Un veí de 24 anys, de Vic, i un de Manlleu, de 45 anys, van passar a disposició judicial. El detingut de més edat va denunciar l’altre per un presumpte robatori amb agressió. Durant la investigació els agents van descobrir una plantació de marihuana dins del domicili i el manlleuenc també va acabar a les dependències policials.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Vic per un presumpte robatori amb violència i intimidació a Manlleu, però l’inquilí de l’habitatge també va acabar detingut.

Els fets van començar el passat 14 de juliol pels volts de les 8 del vespre. Segons va explicar la víctima als Mossos, tres homes van anar al seu domicili, el van colpejar i li van sostreure uns 1.000 grams de marihuana, diners, un telèfon mòbil i una cadena d’or.

Quan els mossos van dirigir-se al domicili de la víctima, a Manlleu, van veure que al seu garatge hi havia una instal·lació preparada per al cultiu i tractament de la marihuana. Tenia instal·lat un habitacle folrat de paper d’alumini i a l’interior un aparell d’aire condicionat, diverses làmpades destinades a la calefacció de les plantes, així com diversos temporitzadors. També hi havia diversos productes destinats al cultiu. Els agents també van trobar 10 plantes de cànnabis al jardí, de més de 2 metres d’alçada.

Finalment, la víctima del presumpte robatori, veí de Manlleu, va passar a disposició judicial per un suposat delicte contra la salut pública. El 18 de juliol es va detenir un dels presumptes autors de l’agressió i robatori. Paral·lelament, la investigació pel robatori continua oberta i els Mossos d’Esquadra no descarten noves detencions.
Etiquetes:
Societat