24 d'abril de 2024

La BTT Manlleu, en perill de desaparèixer després de deu anys

Gerard Cobo, un dels organitzadors de la BTT, no creu en la possibilitat de la seva continuïtat

Eva Soldevila 25 de juliol de 2014 a les 12:51
Imatge d'una edició de la BTT Manlleu
El Club Ciclista Manlleuenc busca relleu per seguir organitzant la BTT Manlleu. Es va buscar gent per mantenir viva la cursa però de moment no han trobat ningú de tal manera que, després de deu anys, la cursa podria arribar al seu final.

Gerard Cobo, vicepresident de l'entitat i un dels organitzadors de la BTT ha explicat a Ràdio Manlleu que la BTT perilla "per falta de personal que ens ajudi a tirar endavant l'activitat".

La BTT és una prova que cada octubre reuneix 500 participants aproximadament. Gerard Cobo explica també que encara que la cursa podria seguir si a última hora hi hagués alguna persona disposada a seguir organitzant-la, no és gaire optimista, ja que "a la gent els agrada molt la comoditat i els agrada trobar-s’ho tot ja organitzat". L'entitat va donar la possibilitat de crear una nova edició "amb la condició d'ensenyar el funcionament de l'organització, però tot i així no ha sortit ningú".

Per garantir-ne la continuïtat s’hi haurien d’implicar "unes sis persones com a mínim", disposats a acceptar totes les tasques que comporta organitzar un esdeveniment d’aquest estil.
Etiquetes:
Esports