24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu inicia la pretemporada amb il·lusió

Aquest any compta amb 11 noves incorporacions

A.Cumeras/E.Garcia/E.Soldevila 25 de juliol de 2014 a les 13:25
Primer entrenament de la temporada, dilluns passat. Foto: E. Garcia
L’AEC Manlleu ha començat a preparar la pretemporada aquest dilluns i han començat els entrenaments de cara a enfrontar amb força la nova temporada 2014-15 a Tercera Divisió. S’han fet noves incorporacions de moment en són 11, les incorporacions noves i dos jugadors que estan de prova.

Com ha explicat el nou entrenador, Diego Morata, als micròfons de Ràdio Manlleu, "s’està treballant amb unes noves bases de cara a engrescar a la gent per tal de que vagin al camp municipal d’esports cada diumenge i torni la il.lusió que es va esvair la temporada passada". La plantilla en principi està tancada tot i que no descarten noves incorporacions.

Els nous fixatges il.lusionen molt ja que tornen vells coneguts al Municipal com Jordi Aumatell, que torna a "casa" després de passar dos anys al Llagostera, A part d’altres fixatges és el de Fran Pérez que prové del Girona B, on va compartir vestuari la temporada passada amb Aumatell. Segons Morata el principal objectiu és la salvació imminent i "treballar dia a dia i un cop assolit aquest objectiu mirar d’aconseguir altres fites".

El manlleu inicia aquest dissabte la pretemporada amb el partit que enfrontarà al Sabadell equip de Segona A, dissabte a les 7 de la tarda al camp Municipal de Tona.
Etiquetes:
Esports