25 d'abril de 2024

La Big Band de Manlleu acaba temporada al monestir de Casserres

Els manlleuencs tornaran pel setembre amb un jazz "més clàssic i ballable"

Arola Cumeras 25 de juliol de 2014 a les 14:00
Una de les actuacions de Big Band
La Big Band de Manlleu actuarà aquest dissabte al monestir de Sant Pere de Casserres. Els manlleuencs posaran punt i final a la seva temporada i també al cicle d’actuacions que sota el títol 'Vespres de juliol', s’ha fet a Casserres.

La directora de la formació, Núria Guillén, coneguda com "la mambo", reconeix en una entrevista a Ràdio Manlleu que l’espai és "especial i no sempre tens el plaer de poder tocar en un monestir i en un cicle que ja és popular a Osona". El concert de jazz es titula In nomine Swing i consta del "repertori habitual amb pinzellades d’alguna bossanova o d’algun tema ‘latin’ perquè a l’estiu sempre ho fem i també ve gent de ‘lindy hop’ a ballar".

Guillén ha recordat que són "una Big Band amateur i funcionem assembleàriament i a l’estiu costa ser-hi tots per tocar; ara descansarem tot l’agost i tornarem pel setembre amb moltes piles i energies, ja que tenim tres concerts bastant embastats". En aquest cas "sí que seran actuacions ben bé de swing". Guillén ha valorat el curs que s’acaba dient que "ha estat productiu, ha tingut un bon resultat pedagògic i hem fet activitats maques com ara l’intercanvi amb la petita Big Band de Girona, de Dani Alonso". El curs vinent començarà amb un jazz "més clàssic i ballable, de moviment".

El concert de la Big Band, aquest dissabte, començarà a 2/4 de 8 del vespre. L’entrada general valdrà 3 euros, limitada a l’aforament del recinte. A més, es pot sopar al restaurant del monestir i tastar el menú de l’Abad Acfred. Reserves al telèfon 937 447 118.
Etiquetes:
Cultura