26 d'abril de 2024

S'arranja la coberta d'una de les naus del passeig del Ter que es destinarà a ampliar el rocòdrom

S'actua a la plaça de Dalt Vila per substituir algunes de les llambordes

El Ter 25 de juliol de 2014 a les 18:30
Aquests dies s'està treballant per renovar la coberta d'aquesta nau del passeig del Ter de Manlleu
La brigada municipal de l’Ajuntament de Manlleu porta a terme aquest estiu algunes actuacions de millora puntuals. Una d’elles afecta la teulada d’una nau del passeig del Ter, al costat del rocòdrom municipal, que s’està renovant per qüestions de seguretat.

El regidor d’Urbanisme, Pep Mas, diu que en un conveni amb el GEM s’ha dit que la nau es destina a ampliar el rocòdrom de Can Tiba-li. Ara el rocòdrom "és petit, de 100 metres quadrats, i la voluntat és arribar als 400 metres quadrats". Pas a pas, segons el regidor "i d’acord amb el GEM s’anirà ampliant més".

Des de Serveis Territorials es continua treballant amb l’esborrany integral sobre tot el desenvolupament del passeig del Ter. Es preveu presentar-lo a l’octubre i allà es consignarà quins edificis s’enderroquen i a quins usos es destinen els que es preserven.

L’altra actuació es porta a terme a l’enllosat de la plaça de Dalt Vila, que es renova per petits sectors i sense grans afectacions dels trànsit. Les llambordes es van substituint de manera que, segons Mas "no afecta l’estacionament de vehicles ni el comerç". Durant l’estiu, les principals tasques de la brigada estaran "vinculades als arbres i les zones verdes".