24 d'abril de 2024

Cesk Freixas i n’Gai n’Gai, dues de les propostes de Fes-te Jove i Festa Major

Els dos grups trepitjaran els escenaris manlleuencs la propera Festa Major

Eva Soldevila 28 de juliol de 2014 a les 13:20
Imatge d'en Cesk Freixas
Manlleu ja escalfa motors per la Festa Major. Entre els molts actes de la programació, en destaquen les actuacions musicals que ompliran diverses nits a la fresca. Entre elles i dins dels actes de la Fes-Te Jove, en destaca el concert de Cesk Freixas, que actuarà el 9 d’agost a partir de les nou de la nit al pavelló municipal d’esports. El concert servirà per presentar el seu nou àlbum Protesta a Manlleu.

Freixas ha explicat a Ràdio Manlleu que es tracta d’un disc reivindicatiu i contundent malgrat el protagonisme de les guitarres acústiques. Precisament, durant el concert anirà acompanyat del guitarrista Victor Nin, mantenint el format de concert habitual en aquesta gira. Cesk Freixas, que ja ha tocat a Manlleu en altres ocasions i s’ha mostrat content de tornar-hi i ha assegurat que li agrada tocar a la comarca perquè "sempre que hem vingut hem tingut una rebuda molt bonica i agradable" i "ens hem quedat amb bones vibracions" ha parlat també de les ganes que té d’actuar de nou a Manlleu.

Per altra banda, el grup n’Gai n’Gai actuarà també durant la Festa Major. Ho farà el divendres 15 d’agost a les 10 del vespre a la plaça Fra Bernadí. El seu cantant, Jordi Bastard, ha explicat a Ràdio Manlleu que es descriuen com" un grup de pop-rock molt energètic".

Imatge del grup N'Gai N'Gai

Etiquetes:
Cultura