25 d'abril de 2024

El Manlleu comença la pretemporada amb bones sensacions

L’AEC Manlleu va començar aquest passat dissabte oficialment la pretemporada enfrontant-se al Sabadell equip de Segona A

E.Garcia/ Viu el Manlleu 28 de juliol de 2014 a les 12:00
Imatge del partit de dissabte AEC Manlleu - CE Sabadell. Viu el Manlleu
L’AEC Manlleu va començar aquest passat dissabte oficialment la pretemporada enfrontant-se al Sabadell equip de Segona A, amb qui va perdre per la mínima (0-1). Un partit que es va disputar al camp municipal de Tona. Els de Morata van fer un partit molt seriós on van mostrar una imatge molt bona, sobretot ofensiva. El gol del Sabadell va arribar després de una errada defensiva del conjunt manlleuenc.

La primera part i, de fet, la majoria del partit, va estar dominada pel Sabadell. El conjunt arlequinat tenia la pilota però al davant tenia un conjunt excel·lentment ordenat. El Manlleu esperava, aguantava les posicions i aprofitava el mínim error del rival per recuperar la pilota. El treball en defensa i al mig del camp ha estat clau per guardar al màxim la porteria.

Jandro i Seuma, al mig del camp, han desplegat un gran treball físic i tàctic i van ser dos dels jugadors més destacats del partit. Al davant, Aumatell hi posava la qualitat tècnica i Òscar Uroz la potència i el perill. Amb el treball de tots els jugadors, van privar al Sabadell de finalitzar les jugades, i el Manlleu va sortir al contraatac amb perill. Una de les ocasions més clares del Manlleu va ser, un xut de Martí Soler que va sortir desviat.

La segona meitat va estar marcada inicialment per una intensa pluja que va caure sobre el Municipal de Tona. El partit es va posar molt de cara pel Sabadell gràcies a que el camp havia quedat regat per la pluja. Tot i això, amb 10 canvis al descans, el Manlleu va seguir ferm. En atac, la parella Manel Sala - Fran Pérez es va mostrar efectiva i Sala va ser el primer en avisar en un córner olímpic, que el porter Nauzet va rebutjar amb dificultats. El Manlleu no va aconseguir crear gaire més perill en atac, només quan disposava de jugades a pilota parada.

El proper partit del Manlleu serà el proper dissabte 2 d'agost davant l'Olot. Serà al Municipal d'Esports de Manlleu amb motiu de la 1a ronda de la Copa Catalunya.
Etiquetes:
Esports