26 d'abril de 2024

La Mabiganga torna a patir el mal temps però els compradors "segueixen responent"

Es valora positivament la primera Fira del Petit Botiguer

E. Soldevila / A. Cumeras 29 de juliol de 2014 a les 17:36
L'ambient de la Mabiganga va tornar a ser sota les voltes de la plaça
Dissabte passat la plaça Fra Bernadí es va omplir dels comerços locals amb motiu de la Mabiganga. Per segon any consecutiu el temps no va acompanyar i això va fer que la plaça no s’omplís amb tanta força.

Silvia Matavacas, presidenta del MAB, ha explicat a Ràdio Manlleu que encara que el temps no els anés a favor, la gent "va seguir responent tot i que no n’hi va assistir tanta com esperàvem".

En general, aquest any el nombre de vendes ha estat menor en comparació a l’edició passada. Aquesta nova edició va comptar amb la incorporació de la Fira del Petit Botiguer, que es va fer a l'interior de l'antiga Cooperativa, actualment coneguda com l'espai ExPress. En aquest sentit, Matavacas assegura que els nens i nenes van estar molt contents i que esperen poder "repetir aquesta experiència" en alguna altra festa que organitzin, tot i que valora que "potser s'haurà de replantejar la durada" perquè als menuts "se'ls va fer una mica llarg".

Silvia Matavacas explica que ara ja tancaran les rebaixes i començaran a organitzar la campanya de tardor. D'altra banda, de moment no tenen decidit si faran algun projecte especial amb els 15.000 euros del conveni que es va signar la setmana passada amb la Generalitat "però si podem seguir amb les activitats que es fan cada any ja ens donem per satisfets".

La primera Fira del Petit Botiguer de Manlleu

Etiquetes:
Economia i empresa