25 d'abril de 2024

La Solitària i l'escola Casals-Gràcia de Manlleu col·laboren a l'exposició REimaginant

Els dibuixos presentats seran exposats a Can Patalarga a partir del 3 d'agost

Arola Cumeras/Eva Soldevila 30 de juliol de 2014 a les 10:52
Cartell de l'exposició "REimaginant"
El col·lectiu artístic La Solitària organitza l’exposició "REimaginant" a Can Patalarga. L’escola Casals-Gràcia de Manlleu va enviar 69 dibuixos d’alumnes d’educació infantil, de temàtica lliure, i els organitzadors en van seleccionar 14, amb l’objectiu de reinterpretar aquests dibuixos i aplicant-hi la seva disciplina.

Jordi Tañà, un dels organitzadors de l’exposició, ha explicat a Ràdio Manlleu quina ha estat la seva tasca. En concret, ha seleccionat un dibuix en el qual apareixen taurons menjant-se a persones i en destaca la seva creativitat i la contundència del dibuix.

S’exposaran tots els dibuixos presentats, entre els quals hi haurà els 14 seleccionats pel jurat acompanyats de les reinterpretacions que n’han fet els artistes. Tañà ha destacat positivament que alguns alumnes surten de les coses més quotidianes a l’hora de dibuixar, i els que no han destacat per això han destacat per la manera de dibuixar i ha fet una valoració molt bona de l'experiència.

La inauguració de l’exposició serà el proper dissabte 2 d’agost a les 8 del vespre i les portes de Can Patalarga estaran obertes al públic cada dissabte i diumenge, de 6 a 8 del vespre del 3 al 31 d’agost.
Etiquetes:
Cultura