25 d'abril de 2024

El sènior femení de la UEFS Manlleu busca dues jugadores joves per tancar la plantilla

Aquest any l'equip competirà a Primera Catalana de nou

Arola Cumeras/Eva Soldevila 30 de juliol de 2014 a les 12:50
Imatge d'un partit de la UEFS Manlleu
L’equip sènior femení de la UEFS Manlleu busca dues jugadores joves per tancar la plantilla per la nova temporada. L’equip anteriorment ja havia estat a Primera Catalana però va baixar a Segona. Ha aconseguit remuntar i aquest any competirà a Primera de nou.

Jose Ramon Hernández, coordinador esportiu de la UEFS Manlleu, ha explicat a Ràdio Manlleu que no tenen un perfil concret per a les dues jugadores que busquen, però es decanten més per un perfil jove. "Les dues jugadores acabarien de completar la plantilla perquè ara som 9 i en no haver-hi equip de base per sota, busquem tenir una plantilla àmplia per afrontar la temporada". El perfil hauria de ser "jove perquè ja tenim alguna veterana".

Hernández diu que és "complicat perquè en futbol sala no hi ha equips" femenins a la comarca "a part del Centelles" i "si ve d’un altre esport com el futbol seria ensenyar-li pràcticament tot". Aquesta temporada l’equip ha aconseguit tornar a pujar a Primera Catalana i ara l’objectiu és "gaudir de la categoria i intentar mantenir-s’hi".Ha explicat també que tenen pensat incorporar al club un nou equip cadet-juvenil femení.

El 25 d’agost començaran els entrenaments i el 28 de setembre s’iniciarà la lliga. Les jugadores interessades en formar part de l’equip es poden adreçar al pavelló municipal d’Esports de Manlleu, dilluns, dimarts, i dimecres a 2/4 de 8 del vespre. També es pot contactar a través del correu uefsmanlleu@hotmail.es.
Etiquetes:
Esports