25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu s'enfrontarà a l'Olot aquest dissabte, en partit de Copa Catalunya

Ricard Seuma, Martí Soler i Barragán, amb un esquinç intercostal, seran baixa

A. Cumeras /R. Roma 31 de juliol de 2014 a les 13:29
Una imatge de la plantilla d'aquest 2014
Aquest dissabte 2 d’agost, a partir de les 7 de la tarda, el Manlleu s’enfrontarà a l’Olot en un partit de la Copa Catalunya al camp Municipal d’Esports. Serà el primer partit important de la temporada per l'equip, encapçalat pels nous entrenadors Diego Morata i Miquel Muñoz.

Morata ha reconegut que molts jugadors estan "tocats" i creu que és degut "a les càrregues que portem de 15 dies". El tècnic parla dels intensos entrenaments de 2 hores "que es fan així perquè no podem fer doble sessió". Ricard Seuma, Martí Soler i Barragán, amb un esquinç intercostal, seran baixa. Segons el tècnic, la plantilla "és suficient per suplir les absències" i diu que no està "preocupat".

A la porteria del Manlleu serà titular Ivan González i també es compta amb el porter que ha pujat del juvenil, Cristian. Per Morata, aquest partit de dissabte és molt important dins la pretemporada i donen molta importància a la Copa Catalunya. Afirma que es concentraran a passar l’eliminatòria i arribar com més lluny millor a la competició.

Diumenge 3 jugaran un partit amistós amb el Juvenil de Divisió d’Honor del Cornellà. Allà també "intentarem guanyar perquè dins de la preparació tots els partits són importants".

L’AEC Manlleu va començar aquest passat dissabte oficialment la pretemporada enfrontant-se al Sabadell equip de Segona A, amb qui va perdre per la mínima (0-1) al municipal de Tona. Segons Morata, Albert Ballús és un dels jugadors que potser també "s’incorporarà amb nosaltres" però la plantilla ja està "tancada a no ser que hi hagi algun jugador interessant d’última hora".
Etiquetes:
Esports