24 d'abril de 2024

Cros, 5è a la primera prova del campionat d'Espanya de Supercross, molest per l'ajornament de la segona

La prova de las Cuevas de Almanzora (Almeria) s’havia de córrer dissabte però s’ha ajornat, fins al 15 d'agost

Arola Cumeras 1 d'agost de 2014 a les 16:37
Una imatge de la prova de Béjar, facilitada per JCR Team
El pilot Joan Cros ha començat de manera desigual el campionat d’Espanya de Supercross. A la primera prova, a Béjar (Salamanca), hi van arribar amb incertesa perquè no sabien "a quins objectius" podien aspirar després de 4 temporades sense participar-hi.

Cros s’ha mostrat content perquè va poder fer una bona actuació en general però a la Superfinal, una carrera "explosiva de 8 minuts on es decideix tot, vaig caure i va ser molt complicat remuntar". Amb el 5è lloc "no estic content, no és positiu i hem d’intentar millorar".

La federació i l'empresa SX van arribar a un acord per tornar a celebrar un dels campionats de motociclisme més espectaculars del país, que consta de tres curses repartides durant els mesos de juliol i agost.

D'altra banda, la setmana passada, en Motocross, el manlleuenc també va córrer a Ereño (Bilbao) en una cursa internacional "una mica mítica que correm totes les temporades". Cros va acabar segon a les dues mànegues i tercer a la general i "en vaig treure un bon entrenament de cara a la prova de las Cuevas de Almanzora" (Almeria), que s’havia de córrer dissabte però s’ha ajornat, fins al 15 d’agost. Cros s’ha queixat dels inconvenients que això suposa per a molts pilots, especialment perquè "se'ns ha avisat 4 dies abans". També ha deixat constància de l'enuig a través de les xarxes socials.

Cros aquest dissabte aprofitarà per participar en un Supercros a la vora de Salamanca, dins del Campionat de Castella i Lleó, per seguir amb els entrenaments. La tercera prova del campionat serà el 23 d’agost a Múrcia.