27 d'abril de 2024

La baixada de carretons, l'enterrament de la bóta i el correfoc final tancaran la Fes-te Jove

Dissabte hi ha l'espectacle teatral de l'Enterrament de la bóta i el sopar on es fan equips segons el prefix telefònic

Eva Soldevila 14 d'agost de 2014 a les 18:32
Una imatge de la baixada de carretons de l'any passat
Aquest divendres segueixen les activitats de la Fes-te Jove de Manlleu a les 11 a l’embarcador amb el torneig d’escacs, que anirà seguit d’una nova edició de la baixada de carretons a les 5 de la tarda, la qual presentarà novetats en el recorregut. Aleix Rifà ha explicat a Ràdio Manlleu les dues activitats destacades de divendres.

Per escollir els grups que trepitjaran l’escenari el dia 15 d’agost a les 10 del vespre es van enviar sol·licituds en forma de vídeo i es va fer una prèvia, el dia 12 es van escollir els dos grups que tocaran. Quan el Fes-te Band acabi es farà una sessió amb Mon DJ.

Pel que fa al dissabte 16 d’agost a les 9 del vespre es realitzarà la representació teatral de l'enterrament de la bóta, d’actualitat manlleuenca i catalana a la plaça de Dalt Vila, tal com ha explicat Judit Caballeria. A les 10 del vespre es farà un sopar popular i un concurs de titius al mateix espai i a les 11 s’iniciarà una rua que arribarà a la zona esportiva. Una de les activitats destacades de la nit són les macroproves, on la gent es dividirà segons els prefixos telefònics 850, que faran el paper de Serpent i 851, que representaran els vailets. Per acabar es farà un concert amb All Star Karaoke i Music Vastard.

Les activitats del diumenge 17 d’agost s’iniciaran a les 11 del matí a l’embarcador amb el concurs d’arròs. Seguidament, a dos quarts de 3 es farà el dinar del concurs, on es menjarà l’arròs que s’ha cuinat al mateix espai. La Fes-te Jove finalitzarà a dos quarts d’11 de la nit amb el correfoc a Dalt Vila a càrrec dels diables Els Serpents de Manlleu i la colla de diables del Voltreganès Foc i Ganxo.
Etiquetes:
Cultura