26 d'abril de 2024

El piset, que s'estrena aquesta Festa Major, promet rialles i crítica social

El piset es representa en tres funcions a l'Espai Rusiñol

Arola Cumeras 14 d'agost de 2014 a les 18:40
Una imatge dels integrants de l'espectacle, entre actors i tècnics
D’entre la programació del cap de setmana de la Festa Major de Manlleu en destaca l’espectacle teatral El Piset. Una obra dirigida per Joan Roura i interpretada per ell mateix, Xevi Boada, Marta Parramon i Jordi Arqués, que té com a protagonistes una actriu, un homosexual que viu amb la tieta i un immigrant ghanès que es veuen obligats a compartir pis.

L’obra de creació pròpia, que té per subtítol Malus modus vivendi, vol posar sobre la taula les dificultats econòmiques relacionades amb l’habitatge i amb què es troben molts ciutadans. Un dels actors, el manlleuenc Xavier Boada, explica a Ràdio Manlleu que és una comèdia amb un fort component de crítica social.

Enguany és el tercer any que la companyia Doctortoquemetoda, ara amb suport de CorCia programa l’espectacle de festa major. El director de l’obra, Joan Roura, ha explicat que han comptat amb una total llibertat creativa.

El Piset s’estrena divendres a dos quarts de deu del vespre a l’Espai Rusiñol i es representarà també dissabte a la mateixa hora i diumenge a les 7 de la tarda. És la tercera producció del grup, la primera obra que van estrenar va ser ¡Ay,Carmela! de José Sanchís Sinisterra, la segona La Mosqueta de Angelo Beolco, conegut com a Ruzante, i enguany segueixen la línia marcada els anys anteriors.

El preu de les entrades és de 16 euros i les anticipades es venen a Can Puget, al Museu del Ter i a la Llibreria Jordà, al carrer del Pont.

Xavier Boada es fica a la pell d'un immigrant subsaharià aficionat a la música

Marta Parramon i Jordi Arqués interpreten un homosexual dins l'armari i una actriu amb dificultats per trobar feina

Etiquetes:
Cultura