26 d'abril de 2024

Esgotades totes les places d'autocar de Manlleu per anar a la mobilització de la Diada

De moment l’ANC ha anunciat que hi han 150 mil inscrits, però calen més d’1 milió de persones

El Ter 19 d'agost de 2014 a les 13:37
Assaig a Sant Cugat del Vallès de la "V" que es farà a Barcelona l'11-S
Finalment s’han esgotat totes les places dels autocars que surten de Manlleu per assistir a la mobilització de la Diada de l’11 de setembre organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana.

Així ho ha confirmat la membre de l’ANC d’Osona, Jèss Carol, que insisteix que és molt important que tothom s’inscrigui pel tipus de mobilització que es farà. Precisament avui la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, ha fet una crida perquè el número d’inscrits continuï creixent. L’entitat ha anunciat que les inscripcions per a la Diada s’han disparat en la última setmana. I, més enllà de Manlleu, els autocars de la comarca d’Osona mobilitzats per assistir a la ve baixa gegant prevista a Barcelona l’11 de setembre pràcticament han esgotat totes les places.

Les inscripcions a la via es poden fer des de la pàgina web "araésl’hora" o per via telefònica. De moment l’ANC ha anunciat que hi han 150 mil inscrits, però calen més d’1 milió de persones per omplir tots els trams. Per això i perquè sigui més fàcil de quantificar s’insisteix que els interessats no esperin a inscriure’s.
Etiquetes:
Política Municipal