26 d'abril de 2024

Millora l'ocupació de les cases rurals a la primera quinzena d'agost

Des de l’Associació asseguren que l’ocupació de la segona quinzena d'agost es quedarà entre un 50 i un 60%

El Ter 19 d'agost de 2014 a les 13:42
Una de les cases rurals de la Catalunya interior
Les cases rurals de la Catalunya Interior han fet gairebé el ple absolut durant la primera quinzena d’agost i han estat els establiments que han registrat una millor ocupació. Les dades milloren les del juliol que havien estat més fluixes i s’havien quedat al 50%. El membre de l’Associació, Jordi Pellicer, creu que el mal temps hi ha pogut tenir alguna cosa a veure.

Des de l’Associació de Turisme Rural s’apunta que el comportament del turista ha canviat després de l’inici de la crisi i ara consumeix diferent. I els tipus de turistes també han canviat. Pellicer assegura que l’ocupació ha millorat gràcies al turisme estranger, que aquest estiu gairebé representa un 50% de l’ocupació rural. La nacionalitat dels estrangers és variada, però majoritàriament europea.

Les previsions més optimistes esperen que durant la segona quinzena d’agost es mantingui la tendència, tot i que són conscients que sempre és més difícil d’omplir. Des de l’Associació asseguren que l’ocupació es quedarà entre un 50 i un 60%.
Etiquetes:
Economia i empresa