25 d'abril de 2024

Tres jugadores del CP Manlleu preseleccionades per disputar el Mundial

Anna Casarramona, Nara López i Ester Tosar seleccionades per poder ser al mundial de França

El Ter 20 d'agost de 2014 a les 10:40
Alberto Mazon. Foto: FEP
Les jugadores del Club Patí Manlleu Anna Casarramona, Nara López i la portera Ester Tossar han estat preseleccionades per disputar el Mundial d’hoquei femení. El club manlleuenc és el que aporta més jugadores en la llista de tretze components escollides pel seleccionador de l’estat, Alberto Mazón.

Les tres preseleccionades es reuniran amb la resta de jugadores el proper 8 de setemebre al Club CAR de Sant Cugat, per començar la preparació del Mundial. Per Casarramona no és la primera vegada que forma part de la selecció, però per Nara López i Ester Tosar és la primera vegada que formen part de la preselecció. Per aquestes jugadores tenir l’oportunitat de poder ser al mundial, ha estat la recompensa a una temporada excel·lent amb el CP Manlleu.

De fet el club manlleuenc és el club que aporta més jugadores a la llista de preseleccionades. Per a Casaramona es tracta d’un fet a tenir en compte de cara a la nova temporada que començarà el 8 de novembre.

Les preseleccionades començaran a entrenar el 8 de setembre al CAR de Sant Cugat durant gairebé dos mesos. El Mundial es disputarà a Tourcoing (França) del 22 d'octubre al 2 de novembre, on la selecció espera fer un gran paper.
Etiquetes:
Esports