25 d'abril de 2024

Tret de sortida a les festes del Barri de Gràcia de Manlleu

Aquest any les festes de Gràcia celebren 40 anys

El Ter 20 d'agost de 2014 a les 12:41
Foto d'arxiu. Cursa Popular Festes de Gràcia
Les festes del Barri de Gràcia de Manlleu aixequen avui el teló amb un ull posat en acabar els preparatius i l’altre controlant com evoluciona el temps. Els actes comencen a les 5 de la tarda amb la Baixada del Campanar d’en Florenci Ficapals i el Pregó.

A 2/4 de 10 ja hi haurà la primera novetat, una caminada nocturna. I la jornada culminarà amb el cinema a la fresca que projectarà la pel.lícula "Ocho apellidos vascos". El vicepresident de l’Associació de Veïns del barri de Gràcia, Guillem Riera, destaca alguns dels actes previstos.

Aquest any, les festes de Gràcia arriben als 40 anys i, com diu Riera, se celebraran amb un concert especial dissabte al vespre. L’aniversari és una satisfacció perquè hi hagut relleu generacional.

Per les festes del barri, amb el suport del Grup Fotogràfic Manlleu, s’ha engegat també un concurs de fotografia obert a tothom. Per participar-hi és molt senzill. Només cal penjar imatges a les xarxes socials via Twitter o Instagram amb l’etiqueta #GràciaMN2014. El termini és des d’avui i fins diumenge i el tema ha de ser la Festa Major del barri manlleuenc de Gràcia. Les cinc millors fotos tindran un premi en forma d’obsequis originals. Més informació del concurs la podeu trobar al web del Grup Fotogràfic Manlleu.

Cartell Festes de Gràcia 2014

Etiquetes:
Cultura