27 d'abril de 2024

En marxa la 23a Fira d'Antiguitats de Vic

Cada any la xifra de visitants de la FAV es mou entre els 7000 i els 14000 visitants

El Ter 20 d'agost de 2014 a les 14:01
La Fira d'Antiguitats de Vic en una imatge d'arxiu
La 23a Fira d’Antiguitats de Vic (FAV) ja està en marxa i s’allargarà fins dilluns de la setmana que ve. El Recinte Firal del Sucre acollirà 3 mil 200 metres quadrats d’exposició i 30 expositors mostraran més de 21 mil peces.

Des de l’organització reconeixen que la Fira ja està consolidada i ara ja la fan pensant en el futur per commemorar el 25è aniversari d’aquí a dos anys.

Durant la Fira també hi hauran dues exposicions. Una serà d’una dels Guariments d’Animals de Peu Rodó, dels Tonis de Taradell, i l’altra de Salvador Claret. Claret ja havia participat fa uns anys al FAV ara hi torna amb una exposició que, segons el president del certamen, Josep Maria Camps, és imprescindible. Tracta sobre la història dels 100 anys de la bicicleta.

La Fira d’Antiguitats de Vic és una de les fires d’antiguitats més concorregudes de l’estat i la xifra de visitants es mou entre les 7 mil i les 14 mil persones. Per sobre de tot, des de l’organització reconeixen que ara ja volen prioritzar la qualitat més que la quantitat de visitants. La FAV durarà fins dilluns de la setmana que ve.
Etiquetes:
Cultura