24 d'abril de 2024

Guillem Roma és el plat fort d'avui de les festes de Gràcia de Manlleu

L’Associació de Veïns de Gràcia tenen un ull posat al cel perquè els actes programats per avui es puguin fer

El Ter 21 d'agost de 2014 a les 13:34
Segona jornada avui de la Festa Major del barri de Gràcia de Manlleu, amb el concert de Guillem Roma com a plat fort. El manlleuenc actuarà a les 11 de la nit a la plaça del barri i presentarà el nou treball que es diu "Nòmades".

Fins ara, Roma ha actuat més enllà de la comarca d’Osona. Sense anar més lluny abans de fer parada avui a Manlleu ha passat pel Vendrell, per Barcelona i per Menorca. Roma celebra la bona rebuda que té el nou CD i diu que és una satisfacció sumar cada vegada més gent.

A més de l’actuació de Roma, des de l’Associació de Veïns de Gràcia tenen un ull posat al cel perquè els actes programats per avui es puguin fer. A la tarda d’avui hi haurà el Torneig de Bàsquet 3x3, els Jocs de Cucanya i la Festa de l’Escuma pels més menuts, i cap al tard els concerts.

L’inici de la Festa del barri de Gràcia de Manlleu es va salvar del mal temps i es va poder celebrar tots els actes. Només va ploure al final de la caminada nocturna i amb el cinema a la fresca, que es va poder fer igual sota les voltes. Les festes de Gràcia duren fins diumenge i celebren 40 anys.
Etiquetes:
Societat