26 d'abril de 2024

El nou AEC Manlleu s'estrena aquest cap de setmana en lliga davant l'Ascó

Un Manlleu renovat

G.Moral 22 d'agost de 2014 a les 11:21
Plantilla AEC Manlleu temporada 2014/2015
El nou AEC Manlleu s’estrena en lliga aquest mateix dissabte davant l’Ascó. Els manlleuencs, amb un equip molt renovat, s’enfrontaran, a domicili amb un dels equips favorits a estar a la part alta de la taula a final de temporada.

Pel Manlleu aquest primer partit serà una presa de contacte del nou equip a la lliga a més s’enfrontaran a un dels rivals més forts de la taula. Segons el tècnic manlleuenc, Diego Morata, "serà una estrena molt difícil ja que aquest equip ha estat creat per ser al capdamunt de la classificació al final de la campanya".

De tota la lliga aquest desplaçament a Ascó serà el més llarg de tota la lliga, i segons ha comentat alguns jugadors i directius poder-lo jugar a aquestes alçades de temporada és un luxe. De fet l’equip tarragoní compta amb un bon gruix de jugadors amb experiència a segona B, l’Ascó pot marcar la diferència en aquesta primera jornada de lliga.

Per la seva banda el Manlleu no podrà comptar amb ni amb Uroz, que es continua recuperant de la lesió que va patir durant la pretemporada davant el Sabadell, ni amb Eduard Fortet.

Pel què fa als objectius de lliga Morata és clar, i afirma que, "el primer de tot és sentenciar la permanència el més aviat possible".

El partit d’aquest dissabte davant l’Ascó es disputarà al punt de 2/4 de 7 de la tarda i es podrà seguir íntegrament per Ràdio Manlleu.
Etiquetes:
Esports