26 d'abril de 2024

Sant Romà de Sau busca propietari

Ara mateix Sant Romà de Sau té problemes amb gamberrades i amb alguns okupes

El Ter 25 d'agost de 2014 a les 13:18
Imatge de Sant Romà de Sau
Aquest diumenge va finalitzar el termini per presentar ofertes a Sant Romà de Sau. L’espai, que depèn de l’Ajuntament de Vilanova, és propietat de l’Agència Catalana de l’Aigua i ara se’l vol vendre. La superfície és de 125 mil metres quadrats i se subhastarà a l’octubre.

Televisió de Catalunya va apuntar que un inversor estranger estaria interessat a construir-hi una urbanització turística. Des de l’Ajuntament, l’alcalde de Vilanova de Sau, Joan Riera, ha avançat que no els preocupa. Tot el contrari. Des del consistori consideren que Sant Romà de Sau està en una situació massa deixada i que un inversor ho arreglaria. La seves condicions urbanístiques són clares: si es vol fer un espai dedicat al turisme ha de ser de caràcter rural. El que volen evitar, segons l’alcalde Riera, és que es facin masses cases. Diu que s’ha de buscar un punt mig.

Ara mateix Sant Romà de Sau té problemes amb gamberrades i alguns okupes. Per això, des de Vilanova es veu amb bons ulls que una empresa s’hi interessi. A finals d’any es coneixerà l’empresa que es queda l’oferta de l’Agència Catalana de l’Aigua.
Etiquetes:
Economia i empresa