26 d'abril de 2024

Joan Cros és tercer a Portugal tot i no estar al 100%

El manlleuenc va fer un gran paper al supercross de Portugal encara no recuperat de la lesió a l'esquena

El Ter 26 d'agost de 2014 a les 13:31
Joan Cros a Portugal
Joan Cros acabar tercer aquest cap de setmana a la final del Campionat Portugués de Supercross. El manlleuenc va realitzar una gran actuació tot i no estar al 100% recuperat de la lesió a l’esquena que va patir la setmana passada.

El manlleuenc va acabar tercer en les dues finals en un circuit fet que li va assegurar un calaix al podi, en un circuit digne d’una campionat del món d’aquesta modalitat. Joan Cros es mostrava molt content en declaracions a Ràdio Manlleu després d’aquesta tercera posició.

La decisió del JCR Team de abandonar el campionat d’Espanya i anar a Portugal va ser molt encertada per part de l’equip ja que hores abans de la disputa de la prova l’estatal, es va cancel·lar. No obstant això, Joan Cros tenia una missió molt complicada a Protugal ja que estava en joc el campionat i el manlleuenc, tot i ser un pilot convidat, era favorit a pujar al podi.

Finalment el manlleuenc va complir tot i el mal que li feia l’esquena sobretot sobre els "duggies"tal i com ha afirmat a Ràdio Manlleu. Aquesta setmana Cros se la prendrà de descans per tal de recuperar-se el màxim de bé possible per la tornada de l’estatal de Motocros a Malpartida.

Tot i el petit descans el manlleuenc seguirà disputant alguna prova de l’internacional, ja que la prova de Malpartida, a Caceres, puntuable pel campionat d’Espanya de Motocross no es disputarà fins el proper
Etiquetes:
Esports