27 d'abril de 2024

La Generalitat dóna 350.000 euros al Mercat de Música Viva de Vic

Com a plats forts de concerts gratuïts, destaquen els concerts que oferiran Els Manel i Els Pets a la Plaça Major

El Ter 27 d'agost de 2014 a les 13:31
Imatge d'arxiu
350 mil euros. Aquesta és la subvenció que la Generalitat ha aprovat per a l’edició d’aquest any del Mercat de Música Viva de Vic. Una xifra petita si es compara amb el que l’impacte que té l’esdeveniment a la comarca, calculat en uns 6 milions d’euros.

Per a l’edició d’aquest any, el Mercat, que se celebrarà del 18 al 21 de setembre, oferirà una 60a de concerts. D’aquests, una 20a seran novetats discogràfiques. També hi hauran experiències úniques, com el concert inaugural amb Roger Mas i el grup Gal.lès anomenat Plu.

Com a novetats, hi haurà la Fira Music, una trobada per comprar i vendre instruments nous i de segona mà. I també la presentació d’un orgue de bombolles. Un orgue que estarà disponible perquè el públic hi pugui interactuar al Temple Romà.

Aquest any, el 50% dels concerts del Mercat de Música Viva seran de grups catalans. A nivell artístic, destaquen la presentació dels nous treballs d’Adrià Puntí, de Raimundo Amador, Marlango i Kepa Junkera. Com a plats forts de concerts gratuïts, destaquen els concerts que oferiran Manel i Els Pets a la Plaça Major o el de Bongo Botrako a l’escenari d’El Sucre, entre d’altres.
Etiquetes:
Cultura