26 d'abril de 2024

Les visites d'estiu de l'"L'Esperit del Ter" acaben aquest diumenge

Les visites han augmentat sobretot a causa del mal temps

El Ter 29 d'agost de 2014 a les 13:40
Imatge d'arxiu
Les visites teatralitzades dels mesos d’estiu del Museu del Ter acaben aquest diumenge. I ho fan havent fet bons els pronòstics i certificant que l’"Esperit del Ter" s’ha consolidat definitivament al Museu.

Els diumenges de juliol i d’agost s’ha representat l’espectacle per mostrar de manera dinàmica i divertida aspectes socials i laborals d’una fàbrica de filatura de finals del segle XIX. El tècnic del Museu, Pere Casas, observa que estan satisfets de com ha funcionat aquest estiu i indica que les visites han augmentat sobretot a causa del mal temps.

El públic que opta per les visites teatralitzades a l’estiu és bàsicament familiar. Casas diu que estan contents de com funcionen i assegura que hi continuaran confiant de cara a l'any que ve.

Les visites teatralitzades de l’"Esperit del Ter" funcionen durant tot l’any per grups que ho demanen i els mesos de juliol i agost es fa de manera continuada. El Museu ja té experiència amb altres funcions de teatre, però l’"Esperit del Ter" és de les primeres que es van representar en els deu anys de vida de la institució.
Etiquetes:
Cultura