26 d'abril de 2024

El CP Manlleu supera sense dificultats al Tordera (2-5)

Els de Tudy Nogué van aconseguir la primera victòria a la Copa Esports Panadès

El Ter 1 de setembre de 2014 a les 10:12
cpmanlleu.cat
El CP Manlleu va superar, a domicili, al Tordera per 2 a 5. D’aquesta forma els de Tudy Nogué van aconseguir la primera victòria de la fase de grups de la Copa Esports Panedés.

Els manlleuencs van ser molt superior durant tot el partit en que a la primera part van deixar el partit pràcticament sentenciat.

La primera meitat va ser totalment manlleuenca. Álvaro Martínez obria la llauna, pels de Nogué, als 8 minuts de joc però l’empat arribava només un minut més tard a mans de Torner. A partir d’aquí el domini del Manlleu va ser insuperable per part del Tordera. Un gol més de Martínez sumats als gols de Prims, Julià i Jaume Farrés, posaven l’1 a 4 al marcador amb el què s’arribaria al descans.

A la segona meitat el Manlleu no va tenir problemes per aguantar el resultat va saber aguantar molt bé el resultat i aconseguia la victòria. Jaume Farrés va ampliar l’avantatge al marcador al minut 32 amb el cinquè gol pel manlleu i Joan Castañé feia el segon del Tordera posant el 2 a 5 final al marcador.

Ara al Manlleu només li queda un partit de la lligueta contra el CH Mataró.
Etiquetes:
Esports