26 d'abril de 2024

Un gol a l’últim sospir deixa el Manlleu sense victòria (1-1)

El Manlleu va mostrar una bona imatge, però un polèmic gol va fer volar dos punts del Municipal

Pol Ballús 1 de setembre de 2014 a les 11:00
Archi lluitant la pilota amb un jugador rival | Viu el Manlleu
Resultat agredolç pel Manlleu en l’estrena al Municipal. Bon partit dels de Diego Morata en línies generals, però mal resultat per culpa d’un gol de falta del visitant Cuadras a l’últim minut. Fran Pérez va avançar els manlleuencs en un gran inici de partit, i en la segona part podria haver arribat una sentència que no es va produir.

El Manlleu tenia ganes d’agradar i ganes de demostrar que volia canviar l’actitud a casa des del primer minut. Els de Morata van realitzar un inici de partit molt intens, dominant al Cerdanyola en totes les facetes del joc i trobant la recompensa ben d’hora. En una combinació entre Manel Sala i Pol Coll, el segon feia una centrada que rematava Aumatell en un intent de xut que es va convertir en passada de gol, perquè va aparèixer Fran Pérez, el més murri de la classe, per posar la punta del peu i avançar al Manlleu en el marcador. La diana, però, va fer perdre ritme de partit als osonencs i va esperonar un Cerdanyola que va tenir opcions d’empatar. La primera de Solano, amb un xut que va tocar el pal, i poc després Romero, que va creuar massa el seu xut. Per part del Manlleu, Pol Coll podria haver anotat el segon just abans del descans, però la seva rematada va ser massa tova.

A la represa l’equip va recuperar el ritme perdut en el tram final del primer temps i es va fer amb el control de la pilota. Es van començar a produir canvis i el Manlleu trobava opcions per sentenciar el partit. Manel Sala va ser un dels homes més perillosos, però l’opció més clara va ser per Martí Soler, que ho va intentar però el porter Coca va evitar que arribés la sentència. El Cerdanyola només aconseguia acostar-se a l’àrea manlleuenca a través de centrades llunyanes o a pilota parada, sense portar excessius problemes a la defensa. Però, coses del futbol, tot i ser dominats en tota la segona part van tenir la sort de cara. L’àrbitre va assenyalar una polèmica falta al darrer minut de partit que el visitant Cuadras no va desaprofitar. Una gran execució que va fer impossible l’estirada de Barragán i va fer volar dos punts del Municipal.

Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Barragán, Edu Rabell, Archi (C), Ballús, Payán, Seuma, Maik (Fortet, 90'), Fran Pérez (Martí Soler, 57'), Pol Coll, Aumatell (Jandro, 70') i Manel Sala.

CF Cerdanyola: Coca (C), Fran Fuentes, Melo, Francis, Barriendos, Cuadras, Romero, Turu (Zaragoza, 61'), Quim Solano, Edu Soler (Egaña, 77') i Silver.

Gols: 1-0, Fran Pérez (13'); 1-1, Cuadras (91')

Àrbitre: Israel Simon del Pino. Malament. Ha amonestat amb targeta groga el local Archi (69'). Ha amonestat amb targeta groga els visitants Barriendos (37'), Cuadras (44'), Melo (66') i Silver (74').
Etiquetes:
Esports