24 d'abril de 2024

Manlleu elaborarà un tapís amb feltre per commemorar la Diada i el Tricentenari

Segons Colom, es treballarà amb llanes xisqueta del Pallars, tirolesa i merina australiana

Arola Cumeras 1 de setembre de 2014 a les 13:42
Un dels tallers que ha impulsat aquest any Mares Món
Aquesta setmana, dimecres 3 i divendres 5, es podrà participar en l’elaboració d’un tapís commemoratiu de l’11 de setembre i del Tricentenari. El projecte Entre Llanes de Mares Món ha ideat aquesta proposta en què s’utilitzarà la tècnica del feltre, amb llana neta i tenyida.

Es farà a l’Espai Express de la plaça Fra Bernadí de Manlleu, des de les 4 fins a les 6 de la tarda i estarà obert a tothom que vulgui participar-hi.

L’aparença final "anirà a criteri dels participants", però tindrà elements claus com ara "la senyera" segons ha explicat a Ràdio Manlleu Aurora Colom des de Mares Món. Segons Colom, es treballarà amb llanes xisqueta del Pallars, tirolesa i merina australiana i s’utilitzarà una gran gamma de colors, sobre suport de fusta. Colom aclareix que el feltre és un treball "fet amb la llana tal qual surt de l’ovella" i es treballa "sense teixir, sinó que es fa amb les mans, aigua i sabó".

El treball s’exposarà per la Diada i també més endavant al vestíbul de l’Ajuntament. Des de Mares Món han demanat que les inscripcions es facin a través del correu electrònic entrellana@gmail.com.
Etiquetes:
Societat