25 d'abril de 2024

Manel s'incorpora al cartell de Mercat de Música Viva de Vic

El grup català tancarà la gira del seu últim disc 'Atletes baixin de l'escenari'

ACN 2 de setembre de 2014 a les 10:01
El grup Manel completa el cartell de concerts de la 26a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc del 18 al 21 de setembre. El concert serà a la Plaça Major el dissabte 20 de setembre i serà d'accés gratuït.

Després d'un centenar de concerts, la formació tancarà a la capital d'Osona la gira del seu darrer àlbum 'Atletes baixin de l'escenari'. Una altra nova incorporació al cartell d'enguany és el trio barceloní Cheetah Brava, que substituirà el grup argentí d'electro folk, cúmbia i rap Sonido Guay Ñeñe. Els barcelonins presentaran el seu disc 'Tremor Forto' el divendres 19 de setembre a la Carpa Vermella. El MMVV comptarà amb 59 concerts de grups catalans, estatals i internacionals.

El concert de Manel animarà la nit de dissabte, que estarà consagrada al pop-rock català. La vigatana Joana Serrat precedirà el concert del quartet barceloní amb la presentació de les cançons del seu doble disc 'The Relief Sessions'. Joan Colomo serà l'encarregat de tancar els concerts a la Plaça Major, on tocarà les cançons del seu darrer treball 'La Fília i la Fòbia'.

La 26a edició del Mercat de Música Viva de Vic ofereix aquest any prop d'una seixantena de concerts, dels quals una vintena són estrenes oficials de nous treballs discogràfics. Entre les estrenes, hi ha artistes i grups com Adrià Puntí, Raimundo Amador, Marlango i Kepa Junkera, o propostes de diversos estils i procedència com les d'Ian Sala, The Mamzelles, Anna Roig i l'Ombre de ton chien, Toni Xuclà, Fundación Tony Manero, els alemanys 17 hippies o els francesos Zebda.
Etiquetes:
Cultura