26 d'abril de 2024

ERC de Gurb considera que la despesa de 560.000 euros per la gespa artificial del camp 'no és una prioritat'

Per finançar les obres, l'Ajuntament ha hagut de demanar un préstec de 150.000 euros a la Diputació de Barcelona

El Ter 23 d'octubre de 2008 a les 14:36
Carles Mundó
ERC de Gurb creu que gastar 560.000 euros pel camp de gespa artificial no és una prioritat. El grup municipal d’ERC va votar en contra del projecte de construcció del camp de gespa per considerar que és una despesa excessiva i no prioritària.

Segons el portaveu dels republicans, Carles Mundó, construir un camp de gespa artificial sempre és un element positiu, si abans s’ha resolt altres problemes prioritaris. Entre elles, Mundó cita la promoció d’habitatges a preus assequibles, serveis d’atenció a la gent gran o la urbanització d’algunes vies urbanes.

Mundó lamenta que l’equip de Govern de CiU no hagi aconseguit cap subvenció per fer aquest projecte i que l’Ajuntament hagi hagut de demanar un préstec per ajudar a finançar l’obra. El préstec que s’ha demanat a la Diputació de Barcelona és de 150.000 euros. Al darrer ple municipal, quan es van adjudicar les obres, CiU va dir que encara hi havia temps d’optar a algun ajut.

Les obres de construcció del camp de gespa artificial de la Unió Esportiva de Gurb es van adjudicar per quasi 430.000, als quals cal sumar-n’hi 130.000 més que corresponen al cost d’adequació de l’entorn. A banda, quedaria pendent per a una altra fase, la instal·lació de graderies i l’adequació dels vestuaris i altres serveis, que podrien incrementar més aquest l’import.
Etiquetes:
Política Municipal