26 d'abril de 2024

El barri del Puig-Teuleria s'omple d'activitats aquest cap de setmana

Les festes del barri s'iniciaran divendres a les 9 amb el pregó de Josep Maria Costa

Arola Cumeras/Eva Soldevila 3 de setembre de 2014 a les 13:38
El barri del Puig-Teuleria començarà un dens cap de setmana d’activitats, i esperen que sigui una de les edicions més lluïdes. Aquest divendres el pregó de Josep Maria Costa inicia les festes, que finalitzaran diumenge 7 de setembre.

El pregó es farà a les 9 del vespre i quan acabi, a dos quarts de deu del vespre es podrà veure un recull fotogràfic del barri, que ha preparat el mateix pregoner. Seguidament, a les deu es farà la tercera edició de la ballada de Country, una de les activitats més destacades segons Maria Rosa Vilaró, una de les organitzadores de les festes. Vilaró ha explicat a Ràdio Manlleu quines són les activitats que les activitats que poden reunir més gent són "la ballada de Country, el Ballet de la Maria Cinta i el Concurs de pastissos, que aquest any promet molt".

El concurs de pastissos es farà a 2/4 de 8, dissabte. Segons Vilaró, incorpora gent jove, una bona notícia però que de moment no es tradueix dins la junta de l’entitat veïnal. Les activitats de dissabte s’iniciaran a les 11 del mató amb la primera edició del Mercat del Trasto, que comptarà també amb un recapte d’aliments solidari en benefici del Sarró que s’allargarà durant tot el cap de setmana. Vilaró ha destacat també el ballet a càrrec de la Maria Cinta que es farà a dos quarts de 7 de la tarda. També destaca la fideuà popular de les 9 del vespre. Vilaró també ha parlat del Mercat del Trasto, una de les novetats d’aquest any que considera que "a dreta llei hauria de ser un intercanvi".

L’Associació de Veïns confia que puguin captar noves incorporacions. El dia 29 de setembre faran l’assemblea anual de veïns, a les piscines, a 2/4 de 9 del vespre. que coincidirà amb una xerrada de la Policia Local.
Etiquetes:
Cultura