26 d'abril de 2024

S'inaugura 'Pau i rancor', basada en l'absurd de les imatges compartides a les xarxes socials

Els membres del col·lectiu també han recollit frases que apareixen al llarg del dia

Eva Soldevila 4 de setembre de 2014 a les 12:02
Foto del col·lectiu que ha organitzat l'exposició
Dissabte 6 de Setembre a les 6 de la tarda la sala d’exposicions Can Patalarga acull la inauguració de l’exposició 'Pau i rancor'. L’exposició és un recull d’arxius que es van començar a reunir a principis de juliol a través d’un grup de WhatsApp i que es basen en l’absurd però que intercanviem constantment a través de les xarxes socials.

Els membres del col·lectiu també han recollit frases que apareixen al llarg del dia fent referència a les respectives rutines i que han estat transformats amb àudio per incorporar-les en aquest format a l’exposició. Raquel Vila, membre del col·lectiu, ha explicat a Ràdio Manlleu que l'exposició és una "posada en escena d'un conjunt d'arxius que entre el col·lectiu hem anat compartint al llarg de l'estiu".

'Pau i rancor' és una exposició que va dirigida a tot tipus de públic. El col·lectiu va començar el 2011 amb un blog on un grup d’amics escrivia sobre art. L’objectiu de l’exposició és representar el que hi ha a les xarxes socials i el fet d’intercanviar coses d’interès amb altre gent, tenint en compte que la majoria de coses que es comparteixen són absurdes.

"Pau i rancor" es podrà veure gratuïtament cada dissabte i diumenge de 6 a 8 de la tarda a la sala d’exposicions de Can Patalarga del 7 al 28 de Setembre.

Cartell de l'exposició "Pau i rancor"

Etiquetes:
Cultura