25 d'abril de 2024

Manlleu homenatjarà el doctor Santi Suriñach

Suriñach ha estat director de l'Hospital de Sant Jaume de Manlleu durant més d'una dècada i també ha dirigit el CAP

elter.net 5 de setembre de 2014 a les 17:22
El proper dimecres, dia 10 de setembre, a les 6 de la tarda, una representació de l’Ajuntament i del CAP de Manlleu rebran al doctor Santi Suriñach, per retre-li homenatge amb motiu de la seva jubilació.

Des de l’Ajuntament es vol mostrar el reconeixement a la seva trajectòria professional a la ciutat i es preveu que a l'acte, que tindrà lloc a la sala de plens, hi assisteixi la directora del CAP Manlleu, Anna Forcada i l'alcalde de Manlleu, Pere Prat.

El doctor Santi Suriñach va iniciar la seva carrera fent pràctiques amb el doctor Oliveras mentre estudiava medicina a l’Hospital Clínic i més tard quan Oliveras es va jubilar va assumir directament els seus pacients. L’any 1978 va començar a treballar a l’ambulatori del carrer Enric Delaris i va compaginar aquesta feina amb la direcció de l’Hospital de Sant Jaume de Manlleu des de l’any 1979 al 1990. Un any més tard va passar a ser el director del CAP de Manlleu fins l’any 1993. Des del 1994 fins ara ha treballat com a metge de família al CAP.
Etiquetes:
Fires i festes