25 d'abril de 2024

Enllestides les obres de millora del pavelló de Manlleu, a punt per acollir partits d'OK Lliga

La competició començarà el 20 de setembre contra el Tordera

Arola Cumeras 9 de setembre de 2014 a les 17:19
Una imatge del pavelló de Manlleu aquest 8 de setembre
Les obres de millora del pavelló municipal de Manlleu ja s’han donat pràcticament per enllestides. Es van iniciar pel juny i estava previst finalitzar-les per aquestes dates, entre finals d’agost i principis de setembre.

El tancament, ampliació de grades i millora de la il·luminació era el que es requeria per tenir les instal·lacions adaptades a l’OK Lliga, ara que el primer equip masculí del CP Manlleu ha pujat de categoria. La competició començarà el 20 de setembre contra el Tordera.

El regidor d’Esports, Pep Mas, explica que ara es compta "amb una quarantena de seients més", amb les grades ampliades, incloent-hi també amb llocs per discapacitats. Falta només "el recobriment de la nova paret, amb una mena de PVC" molt resistent i pràctic i la reforma "es donarà per enllestida".

L’enllumenat de la pista 2 ja està renovat, amb leds. Pep Mas s’ha mostrat satisfet de l’estalvi energètic que suposar i ha remarcat que generalment els 800 lux de potència no s’hauran d’utilitzar.

També calia disposar, segons la normativa, d’un "túnel extensible per quan se surt dels vestidors". Com que s’estableix el cobrament d’una entrada, s’ha fet "un tancament a la zona de grades amb tres obertures". El pressupost per als treballs és de 80.000 euros, finançat amb un crèdit extraordinari sorgit les anul·lacions i baixes de crèdits de despeses d’altres partides.