26 d'abril de 2024

Manlleu fa balanç dels desperfectes de la pluja al pavelló i al mur del canal

Aquest dilluns a la tarda es farà una nova trobada per determinar el "pas alternatiu dels vehicles"

El Ter 8 de setembre de 2014 a les 17:52
Una imatge de l'estat de les instal·lacions després de les pluges de divendres. Imatge: Twitter Guillem Mundet
La pista de parquet del pavelló municipal de Manlleu es va malmetre completament per les pluges de divendres i ara és "urgent poder-la reparar". De moment, els equips del Club Bàsquet Manlleu i de la UEFS Manlleu hauran d'entrenar menys hores aquesta setmana i ho faran exclusivament al pavelló de La Salle.

De fet, ja solen combinar els entrenaments entre les hores assignades a la pista de parquet i al pavelló d’aquest col·legi. El regidor d’Esports, Pep Mas, ha dit que dilluns vinent es tornarà a revisar la situació. La pista és impracticable i ara s’analitza si l’assegurança cobreix les despeses. També s’han fet gestions "amb Diputació i Generalitat per veure amb què poden ajudar les altres administracions".

El primer tinent d’alcalde, Àlex Garrido, ha explicat que l'esfondrament del mur del canal "és l’afectació més preocupant" dels més de 80 litres que van caure a Manlleu durant el temporal de divendres. Ha avançat que l'actuació que caldrà fer serà "molt important" tant a nivell "econòmic com de període de temps". Aquest dilluns a la tarda es farà una nova trobada per determinar el "pas alternatiu dels vehicles", ja que es dóna la circumstància que el carrer Enric Delaris també està tallat, perquè se'n renova l'enllosat. Això pot complicar la mobilitat quan falten pocs dies perquè comenci el curs escolar.