26 d'abril de 2024

La plaça Fra Bernadí concentrarà activitats durant tot el matí de la Diada

Hi ha "17 autocars que surten de Manlleu amb 900 persones, més els que vagin amb cotxe particular"

El Ter 9 de setembre de 2014 a les 13:34
El cartell on l'ANC ha resumit les activitats que es fan a Manlleu
L’Assemblea Nacional Catalana de Manlleu ja té a punt els actes per la Diada, que es concentraran aquest dijous a la plaça Fra Bernadí. Un dels integrants de l’ANC de la ciutat, Pere Callís, ha detallat que es començarà a les 11 del matí amb múltiples reclams com inflables, castellers, mostra sardanista o música en directe.

Tot plegat s’allargarà fins a l’hora d’anar a Barcelona, a les 2 del migdia. Els organitzadors remarquen que no es vagi al pavelló a buscar els autocars, perquè "no sortiran d'allà, nomes en cas de pluja". El punt de trobada "és a la plaça".

Segons Callís, vol ser una jornada festiva que sigui "una empenta al projecte de consulta del 9 de novembre". S'estrenarà també un mural amb "un missatge que és 1714-2014 i vol simbolitzar el compromís de Manlleu amb el Tricentenari i la consulta" que "volem que se celebri el 9N". Cap a la 1 del migdia "es faran els actes més reivindicatius" com ara escenificar el "compromís de les entitats manlleuenques". Es farà públic el tancament de la campanya de Signa un Vot dels últims mesos i l’Ajuntament de Manlleu també es comprometrà amb la consulta.

Cap a ¾ de 2 els autocars arribaran i es farà la sortida cap a Barcelona. Qui vulgui també podrà comptar amb servei de bar, amb entrepans de botifarra i begudes. Segons Callís, l’objectiu és "que tothom vagi a Barcelona", dins la campanya Ara és l’hora "per reivindicar els nostres drets nacionals i el vot del 'Sí-Sí' el 9N". Hi ha "17 autocars que surten de Manlleu amb 900 persones i ja fa dies que estan plens, més la gent que vagi amb cotxe particular".

En el marc de la Diada Nacional de Catalunya, L’Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Manlleu ha organitzat també la 13a trobada on la placa commemorativa es titularà 'Can Puget', que és l’indret on es celebrarà la trobada. Es farà també la presentació d’una nova placa del cava Vives Ambrós i es podrà gaudir de degustacions i sortejos.
Etiquetes:
Societat