25 d'abril de 2024

L’èpica torna a Manlleu per superar el Martinenc (3-1)

Maik Molist va ser el gran protagonista del partit amb dos gols al temps afegit

Pol Ballús 15 de setembre de 2014 a les 08:15
Maik Molist celebrant el segon gol. Foto:viuelmanlleu.blogspot.com.es
La fe i l’esperit competitiu van donar al Manlleu tres punts en l’últim minut de partit. Tot i avançar-se al marcador, el Martinenc va empatar aprofitant l’expulsió d’Archi. El Manlleu, però, no va defallir i, liderats per un gran Maik Molist, van aconseguir dos gols al temps afegit.

L’equip de Diego Morata acostuma a sortir amb intensitat als partits, i ahir no va ser l’excepció. El Manlleu va dominar al Martinenc durant el primer temps i fruit d’aquesta superioritat va arribar el primer gol. Pilota d’Archi a l’espai i malentès entre la defensa visitant i el porter Pacheco, que deixava la pilota als peus de Maik Molist perquè marqués el primer. Amb el gol els osonencs no van fer-se enrere i van seguir pressionant als del Guinardó, que esperaven al darrere. Pol Coll, molt actiu per banda esquerra, va portar de corcoll a la defensa visitant. Tot i això, el Martinenc va disposar d’una bona ocasió per empatar. Va ser a pilota aturada, en una falta llançada per Aleix, que va estavellar-se al travesser.

A la represa el partit va canviar completament. Només començar, Archi va veure la segona targeta groga i deixava el Manlleu amb 10 homes. A més, en la mateixa falta Aleix va executar un llançament esplèndid i va empatar. A partir d’aquí el partit va perdre ritme. Els locals van fer una passa enrere i el Martinenc tenia més la pilota, però sense encert. L’osonenc Pol Coll va disposar d’una bona opció que va marxar massa alta. Just després, la va tenir el visitant Raíllo, però la pilota se n’anava massa creuada. El punt d’inflexió es va produir a deu minuts pel final, quan el Martinenc es va quedar amb 10 homes per expulsió de Pau. El Manlleu va despertar i va creure en treure un resultat positiu. I així va ser. Una combinació fantàstica entre Martí Soler, Aumatell, Pol Coll i Maik va acabar amb aquest últim davant Pacheco. El migcampista manlleuenc no va perdonar i va tornar a posar el Manlleu per davant, desfermant l’eufòria al Municipal. Just abans d’acabar, va aparèixer Martí Soler per, amb una bona jugada individual, anotar la sentència final.

Amb aquest resultat el Manlleu encadena dues victòries consecutives, mentre que el Martinenc ja acumula tres jornades sense conèixer el triomf.

*Fitxa tècnica*

AEC Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Ballús (Raul Garcia 50'), Payán, Maik, Seuma, Pol Coll, Fran Pérez (Martí Soler 60'), Aumatell i Fortet (Edu Rabell 75').

FC Martinenc: Pacheco, Castas, Josue, Sergio (Pau 45'), Mario (Acosta 67'), Alberto, Serrano (Raíllo 45'), Aleix, Juanlu, Pitu i Velillas.

Gols: 1-0, Maik Molist 15’, 1-1, Aleix 57’, 2-1, Maik Molist 92’, 3-1, Martí Soler 93’.

Àrbitre: Jordi Molina Fernandez Va amonestar amb targeta groga el local Seuma (76'). Va amonestar amb doble targeta groga, i per tant targeta vermella, el local Archi (40' i 56'). Va amonestar amb targeta groga els visitants Sergio (27'), Velillas (29'), Aleix (68'), Josue (76') i Alberto (86'). Va amonestar amb doble targeta groga, i per tant targeta vermella, el visitant Pau (66' i 84').
Etiquetes:
Esports