25 d'abril de 2024

Ramon Julian es queda a un pas de la victòria i és subcampió a Gijón

El cronòmtre va determinar el guanyador d'un Campionat del Món que va acabar en empat

El Ter 15 de setembre de 2014 a les 09:51
Foto d'arxiu. Ramon Julian
Ramon Julian va fer mans i mànigues per aconseguir la victòria al Campionat del Món, que es disputava aquest cap de setmana a Gijón. Tot i així el manlleuenc es va quedar a un pas de la victòria ja que el títol es va haver de decidir per temps.

El manlleuenc i Adam Ondra es van quedar, tots dos, a dues preses pel top de la via, i el desempat es decidia a favor del txec que feia el millor temps.

Aquest subcampionat del món, no va acabar de satisfer al manlleuenc. El Campionat del Món era a l’únic títol mundial al que optava Julian aquest any, i quedar-se a les portes no ha estat del tot gratificant.

El del GEM es va mostrar durant tota la prova molt segur de sí mateix, fent tot el possible per aconseguir la victòria. Julian, pràcticament, no va cometre errades durant tota la prova. De fet el manlleuenc es va consolidar com un dels màxims favorits al títol sobretot després de superar a la final al japonès Sachi Amma. Però Adam Ondra, que va realitzar un campionat perfecte, va acabar essent el protagonista de la prova.
Etiquetes:
Esports