El femení del CP Manlleu s’alça amb la Supercopa Catalana d’hoquei (4-2)

Victòria del Manlleu davant un Mataró que no va baixar els braços en cap moment

El Ter 15 de setembre de 2014 a les 10:13
CP Manlleu femení celebrant el títol
El CP Manlleu va ser el principal protagonista en un partit que enfrontava a les noies de Ramon Anglada davant el CH Mataró.

Les manlleuenques, favorites a la victòria, van ser superiors en tot moment a les mataronines que tot i que van complicar les coses al Manlleu van caure per 4 gols a 2.

El partit va començar molt igualat, ambdós equips s’alternaven els atacs i les ocasions però finalment era el manlleu qui s’imposava al marcador, tot i que la distància al marcador era mínima. L’àrbitre xiulava el camí dels vestidors amb un 2 a 1 favorable al Manlleu.

A la segona part la defensa i atac entre els dos equips va ser contant. Un Mataró molt ben posicionat al camp que no abaixava els braços i un Manlleu molt contundent van exhibir un partit d’alt voltatge. Finalment el Manlleu va estar molt més encertat de cara a porteria i va si qui es va endur el partit i el títol, amb dos gols més a la segona part.